top of page

SAAMA

saama1_480x480.jpg

SAAMA és una teràpia per a aquells que vulguin millorar la seva qualitat de vida. Pertany a la nova generació de Teràpies Quàntiques que estan revolucionant el món de la medicina i del coaching a una velocitat de vertigen. Es tracta d’un Sistema Terapèutic Bioenergètic i Quàntic, únic en el seu gènere que integra múltiples tècniques de sanació per a aconseguir una sola teràpia d’efectes profunds. SAAMA treballa des de la vibració de l’Amor, amb l’Energia i la intenció.

​Mitjançant la teràpia SAAMA pots millorar qualsevol aspecte de la teva vida d’una manera ràpida, precisa i sense agredir o maltractar el teu propi cos. SAAMA és útil en qualsevol cas de salut i també per a altres aspectes de la vida. Pot arribar a desbloquejar qüestions relacionades amb altres persones, amb temes d’èxit laboral, creativitat, diners, fòbies, addiccions, i un llarg etcètera. Això és el que anomenem SAAMA Coaching.

SAAMA al ser una teràpia quàntica també permet realitzar-se a distància, estant el pacient en qualsevol lloc del món. A més és perfectament aplicable a mascotes, animals, plantes, nens, llocs, etc. Constituint-se així, com una de les teràpies integratives més completa.

bottom of page