top of page

Shiatsu

doshiatsu2017_yolandaeb-42-1030x687.jpg

Una sessió de Shiatsu

Una sessió de Shiatsu típica té una durada de 60 minuts i es duu a terme amb el receptor ficat al llit en un futon a terra, vestit amb roba còmoda.

Com es treballa amb la respiració, respectant els temps del cos i focalitzant en l’escolta dels teixits, el contacte és suau alhora que profund.

A part del diàleg, les eines que utilitza el terapeuta són pressions, mobilitzacions i estiraments per a acompanyar en el desbloqueig de parts del cos que per algun motiu han quedat «desconnectades», i que aquestes puguin tornar a relacionar-se harmònicament amb la resta.

Filosofia del Shiatsu


Proposem un temps i un espai on atendre el cos, retrobar-lo i entrenar la seva escolta, obtenint eines que ens facilitin sentir-nos de manera autèntica.


El ritme de vida i l’excés d’estímuls que sovint ens imposa la societat en què vivim ens manté en un estat constant d’alerta.


Això ens acaba desconnectant del nostre cos i per tant de les nostres necessitats reals, generant malestar i frustració i desembocant en una varietat de malalties com a ansietat, depressió, insomni, lumbàlgies, cervicàlgies, migranyes, disfuncions sexuals, trastorns de la son i un llarg etcètera.


El Shiatsu ens acompanya a parar, a tornar al cos, a abaixar el volum de la ment i experimentar  qui som des d’aquest nou espai de silenci.


A mesura que forgem una relació més amable amb nosaltres mateixos, el nostre organisme recupera l’equilibri i les malalties van sanant i ara sí, una vegada resolt l’urgent, s’obre la possibilitat (en la mesura en la qual cadascun vulgui) de mirar en les causes de les nostres malalties, i amb això en la nostra manera d’estar en el món.

Shiatsu i embaràs


L’embaràs és una etapa il·lusionant i meravellosa. Comporta, a més, una sèrie de canvis anatòmics i hormonals que afecten de manera diferent a cada dona.


Rebre Shiatsu durant la gestació alleuja les tensions que acumula el cos i ajuda a mitigar altres efectes secundaris com les nàusees, l’insomni o el restrenyiment.


Durant el postpart i la lactància, alleuja les tensions físiques i emocionals derivades del canvi d’hàbits de vida i horaris de somni.

bottom of page